Важно съобщение

Приятели, поради създалата се ситуация в страната, всички постановки и репетиции в Държавна Опера- Русе се отменят и се забранява ползването на залите.
❗️До края на седмицата /09.03-13,03/ се преустановяват всички тренировки!
Другата седмица ще публикуваме актуална информация за провеждането или не на часовете, за което ви молим да следите в групите или страницата на клуба.
❗️❗️❗️Новата група по Бачата, която беше предвидено да стартира във вторник/10.03/ ще започне занятия на 17.03 от 19:30 часа, ако достъпът до помещенията на Операта бъде позволен.

Нова група по бачата /начално ниво/

Салса клуб „Фламинго“Русе открива нова група по Bachata ( начално ниво ) от 10.03.2020 г. .
Тренировките ще се провеждат всеки вторник от 19,30 часа до 20,30 ч. в залата ни в бл. „Опера“, ет.4

Записване на място !
За допълнителна информация :
Ангел – 0899432278
Петя – 08833148 98
Ще ви очакваме ! 🙂

Нова група по Salsa la за начинаещи

Салса клуб “ Фламинго “ Русе открива нова група за начинаещи по Salsa La Style ! Уроците ще се провеждат всеки четвъртък от 18,30 ч. до 19,30 ч. в залата ни в бл. Опера, ет.4.

Може да използвате вашите карти на MultiSport & Sodexso.Не е нужно да имате персонален партньор . Възрастова граница от 16+ Такса посещение за един час 5,00 лв. За повече информация :Ангел Филиповски: 0899432278Петя Иванова : 0883314898 Ще ви очакваме ! 🙂

Нова група за начинаещи по Bachata

Нова група за начинаещи по Bachata

Обичате ли да танцувате? Искате ли да се забавлявате от сърце? Да срещнете позитивни хора, а защо не и да намерите приятели сред тях?

На 17 април 2019, от 18:30 часа, Салса клубФламинго“ стартира нова група за начинаещи по Бачата. Посетете ги и ви гарантирам, че няма да пропуснете урок след това.

Изживейте емоцията на бачата! Нова група за начинаещи с график всяка сряда от 18:30 до 19:30 часа.

  • Не е нужно да имате партньор, за да се запишете. Има много желаещи, които също като вас си търсят партньор. Това е удобен момент да се запознаете с много нови и интересни хора.
  • Как да се облека за урока? Единственото изискване е дрехите и обувките да са удобни. За дамите се препоръчват обувки с  ток, но това не е задължително (може и с маратонки).
  • „Аз не мога да танцувам“ – Оправдание, което си измисляме, за да не започнем да танцуваме. Много от хората се страхуват да опитат, защото мислят, че някой ще им се присмее или ще ги обиди по някакъв начин. Нищо подобно. Треньорите и екипът на Салса „Фламинго“ ще ви научат да танцувате толкова, колкото можете. Просто се отпуснете и се забавлявайте.
  • „Стар/а съм за тези неща вече“ – Възрастови ограничения няма. Всеки, който иска да танцува е добре дошъл. Възрастовата граница на посещаващите клуба е изключително широка.

Линк на събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/632351513857020/

В Салса клубФламинго“ може да ползвате своята MultiSposrt и Sodexo карти!

Какво представлява бачата?

БАЧАТА е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република и се изпълнява в ритъм 4/4. Факт, който сам по себе си говори, че няма нищо сложно в това да уцелиш такта.

Бачата официално е призната като музикален стил през 1961 г., когато е направен първият звукозапис от Хосе Мануел Калдерон на сингъла “Borracho de amor” и “Que sera de mi (Condena). Интересно е, че дълго време в Доминиканската република има негласна забрана за бачата. Решаващ момент в този поврат се оказва 1992 г., когато Хуан Луис Гуера печели награда Грами със своя албум “Bachata Rosa” и така бачата получава международно признание.

Модерната версия на танца бързо печели популярност и заради изпълнението на електрически инструменти и демонстрираното майсторство в свиренето на китара. Ремиксирането на известни парчета от други стилове в бачата, също допринася за все по-голямата популярност на този стил музика и танц.

Нова група по бачата

Приятели, стартираме нова група по бачата за начинаещи. Тренировките ще се провеждат в залата ни, която се намира в бл.“Опера“, /на гърба на Русенската опера / ет.4, всяка сряда от 19.30 до 20.30 ч. Започваме на 03.10.2018 г. от 19.30 ч. Заповядайте, очакваме Ви.

Salsa de Cuba-група за начинаещи

На 20 септември от 19,30 часа стартира най-новата ни група по Salsa de Cuba .Могат да се запишат всички без ограничение в години и пол , нужно е само малко търпение и позитивно отношение . Заниманията ще се провеждат два пъти седмично – сряда и петък от 19,30 часа до 20,30 часа . За повече информация и записване може да се обаждате на следните тел. 0899 43 22 78 – Ангел , 0881 331 48 98 – Петя

9th Birthday of Salsa Club Flamingo

Имаме удоволствието да Ви поканим на 9-тия рожден ден на салса клуб „Фламинго“, който ще се състои на 24.06.2017г. Програмата на събитието включва:
18,30 часа – присъединявяне към традиционния „Русенски карнавал“, който е изпълнен с много музика и цветове, както и с разходка по главните улици на града. Шествието стартира от Русенска Опера , пред “ Сухия шадраван “
19 часа- шествието завършва пред сцената, която ще бъде изградена на площада срещу панетника на „Свободата“, където за Вашето добро настроение ще се погрижи Памбос и танцьорите от „Los Pambos“.
22,30 часа- стартира празничното парти, което ще бъде поверено в ръцете на DJ Anjelito .Място: зала „Европа“, Драматичен театър “ Сава Огнянов“. Вход за партито 10 лв (плащане при инструкторите на клубове )
С уважение: Петя и Ангел

 

We have the pleasure to invite you to celebrate the 9th Birthday of Salsa Club Flamingo, which will be held in the city of Ruse on the 24th June 2017.
The program of the event includes:
19 p.m. – join the traditional „Danube Carnival“, full of music and colours, as well as a walk along the main street of the city. The procession starts from the House of Culture.
21 p.m – we will all gather to the stage in front of the theatre where Pambos and his dancers will lift your spirits and you may enjoy their performance
Venue – in front of the Drama Theatre Sava Ognyanov / Town Square
22 p.m. – the party gets started in the Europe Hall at the Drama Theatre Sava Ognyanov;

Entrance for the party 10 BGN / 5 EUR (payment to the club instructors).

If you need help regarding accommodation, we can cooperate and reserve a central hotel at a reasonable price.
Kind Regards,
Petya and Angel
088 331 48 98; 08 99 43 22 78