За нас

Кои сме ние ?

Ние сме Салса клуб „Фламинго“ – Русе. Започнахме през лятото на 2007 г. и до днес, запознаваме хората с магията на салса и бачата.
 

Къде се намираме ?

Салса клуб „Фламинго“ се помещава в бл.“ Опера“ на гърба на църквата „Св. Троица“. Залата се намира на 4-тия етаж, а входът е откъм ул. Муткурова.
 

Треньорите:

 

Ангел Филиповски – треньор по спортни танци към КСТ „Фламинго 98”- гр. Русе. Завършил Националната спортна академия, профил „Треньор по спортни танци”. Преди това е бил състезател, най-висок състезателен клас. След прекратяване на спортната си кариера, през 1996 г. преподава  спортни танци в редица училища в града и подготвя деца и ученици над 4 г. възраст. Подготвените от него състезатели са носители на многобройни танцови отличия в страната и чужбина. Създател на клуб по салса „Фламинго” – гр. Русе, който вече 12 години се развива успешно.

Петя Иванова – състезател по спортни танци към КСТ „Фламинго“. Занимава се със спортни танци от 1997 г.  с треньор Цветелин Ненов. Благодарение на несломимия треньорски дух на г-н Ненов и на своята упоритост завоюва многобройни титли и призови места на танцовия подиум у нас и в чужбина. След прекратяване на танцовата си кариера, преподава спортни танци в СОУ “Васил Левски”- гр.Русе, ОДЗ “Снежанка”- гр. Русе и четирите училища в гр. Бяла. Понастоящем е  инструктор по салса и бачата  в салса клуб „Фламинго“.